DBS Magazijn voor uw complete bedrijfsinrichting en kantoorinrichting  Actie Folder
Klik Hier

GS-3 legbordstelling

Meer ruimte nodig in uw schuur, garage, magazijn, archief of loods ?

Deze problemen lossen wij graag voor u op door middel van magazijnstelling .

Een van de hardlopers onder de legbordstelling is de GS-3 magazijnstelling.

Optimale magazijnopslag voor hoog rendement.

Magazijnruimte is kostbaar. Efficiëntie per meter is het credo. Belangrijk is dan een functionele opslag waar ook dan nog eens economisch gewerkt kan worden. Voor deze eisen is het GS-3 legbord systeem uw juiste keus.

Gs-3 legbordstelling is dusdanig flexibel van opzet, dat het past in iedere omgeving. Uw magazijnruimte wordt optimaal benut. Met groot succes wordt dit systeem al vele jaren toegepast in o.a:

  •  Industrie
  • Automotive
  • distributiesector
  • agrarische sector
  • kantoorinrichting
  • winkelinrichting
  • ziekenhuizen
  • musea
  • groothandel

De montage van de GS-3 legbordstelling is voor iedereen moeiteloos op te bouwen. een systeem wat u in een handomdraai hebt gemonteerd en bedrijfsklaar gemaakt. Klik-klem-klaar.

De stellingen zijn in diverse standaard lengtes verkrijgbaar. Alle onderdelen zijn ook los verkrijgbaar.

De universele opbouw maakt dat het systeem overal is toe te passen. De enorme flexibiliteit en vele specifieke accessoires geven u de meest uiteenlopende opslagmogelijkheden.

 

Standaard maten stijlen:

1000, 2000, 2300, 2500, 3000 mm.

standaard maten dragers:

200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900 en 1000 mm.

Standaard maten legborden:

Breedte 831, 980, 1128 en 1277 mm.

Diepte 100, 200, 300, 400 en 500 mm.

Ieder magazijn volgens uw kleuren

Door middel van poedercoating ontstaat een slag en slijtvaste bescherming. iedere gewenste (RAL) kleur is mogelijk. Geen probleem!

De T-vorm van de stijlen zorgt voor een grote draagkracht, de 8 zettingen maken een belasting tot 2000 kg. per stijl mogelijk. Perforatie voor het monteren van de dragers ( elk 25 mm. ) zorgen voor een grote verstelbaarheid. De lengte is bepalend voor de diepte van de stelling.

De dubbellips dragers zijn extra belastbaar en dragen door hun vorm bij aan de stabiliteit van de stelling. De lengte is bepalend voor de diepte van de stelling.

De legborden maken het uiteindelijk mogelijk een draagvermogen tot maximaal 450 kg. per legniveau te realiseren. De legborden zijn ook leverbaar in een geperforeerde uitvoering, geschikt om vakverdeelschotten in toe te passen. Dit voor een nog universeler geheel.

Door gebruik te maken van sterk materiaal en speciaal gevormde profielen maken dat het systeem een grote vastheid en maximaal draagvermogen heeft. Hierdoor is etagebouw mogelijk. Entresols, systeemtussenvloeren, trappen en andere toebehoren kunnen naar wens uitgevoerd worden.

Om uw magazijninrichting helemaal af te maken, hebben we een ruim assortiment van deurensets, kopwanden, achterwanden, ladeblokken en haspelhouders voorhanden. 

Neem vrijblijvend contact met ons .

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.